כשאנחנו מדברים על רבע פרה, אנחנו מדברים על רבע קדמי של הפרה או הרבע האחורי שלה.

איך מתחילים?

מתחילים בבחירה של חלק קדמי או אחורי, ואז תוכלו לבחור את אפשרויות הקיצוב של כל נתח, בהתאם לרשימת הנתחים שניתן להפיק ממנו.
אם יש משהו שאתם לא מבינים, או לא ברור לכם, אנא אל תהססו לשאול אותנו. נעזור בשמחה.

אז מה אתם מקבלים בעצם?

הבשר שאתם מקבלים, הוא בשר מגידול מקומי שלנו. ואתם מקבלים את הנתחים טריים לאחר סיום הקיצוב ארוזים יפה ומוכנים להקפאה.
משקל רבע לפני קיצוב נע בין 70-100 ק"ג. פחת ממוצע הוא כ 30%.
המחיר הסופי נקבע בהתאם למשקל הרבע לפני הקיצוב, בעלות של ₪68 לק"ג.
הזמנה באתר כוללת תשלום מקדמה בלבד, עסקת רבע פרה היא ללא דמי משלוח!

מה לגבי האספקה?

הבשר מגיע ב-2 משלוחים. הראשון בתום הקיצוב. עם שלל של בשר טרי.
המשלוח השני מגיע כ 21 ימים אחרי. במשלוח הזה מגיעים כל הנתחים שעוברים יישון.
שימו לב! הבשר הטחון יגיע קפוא עבור רוב הלקוחות וזאת לפי הוראות משרד הבריאות.

עוד קצת מידע

סינטה
פילה
פיקניה
שייטל
שפיץ שייטל
כף
צ׳אך
אגוז
וויסבראטן
שריר
פלאנק
וואסיו
ספיידר
עצמות מח/ציר
אוסובוקו
עודפי קיצוב

כתף 5 / פלאט איירון
כתף 4
פילה מדומה
מרלן
טופ בלייד
אנטריקוט
אונטריב
דנבר
מכסה אנטריקוט
בריסקט
שפיץ בריסקט
אסאדו / שפונדרה
שריר
אוסובוקו
עצמות מח / ציר
צוואר

הרבה מכם מביעים חשש בפנינו על מקום האחסון, וכמות הציוד שנדרשת בקבלת כזה משלוח..
תנו לנו להרגיע:
פריזר מגירות / גלידה יעשה את העבודה!
אין צורך להתארגן במיוחד, לרוץ לקנות דברים או להשתגע!

רוצים לדעת כמה יוצא?

הכנו עבורכם מחשבון שיודע לתת הערכה, לפי משקל הרבע שלכם, כמה תקבלו מכל נתח!

מבט אל המשק