פרוק והכנה של רבע אחורי!!!
הסדנה המטורפת והמרגשת שלנו!!
שיתוף פעולה נוסף בין ד"ר אורי מאיר-צ'יזיק ומשק דן – סדנת בשר מקומי
מפגש חד-פעמי בין שני שכנים מהעמק: משק דן, משפחת מגדלי בקר ומומחים לקצבות מסורתית מקיבוץ חמדיה, וד"ר אורי מאיר-צ'יזיק, היסטוריון של הרפואה והתזונה, שמחבר בין בריאות, קיימות ומקומיות.
ניפגש במפעל של משק דן (הגביש 2 א.ת בית שאן) , ונלמד איך מפרקים בפועל רבע קדמי של פרה בוגרת – בשיחה פתוחה על גידול הבקר, שימוש מכבד ומדויק בכל חלק, ואיכות של מזון מקומי באמת.
משם נמשיך למרכז להנהגת הבריאות בנווה איתן, שם נבשל יחד: נזקק שומן, נבשל ציר עצמות, נצלֶּה נתחי סטייק, ונלמד טכניקות מסורתיות של בישול בבשר ונסיים בארוחת צהריים משותפת ומרגשת.
📅 תאריך: 28.11.25
🕐 שעות: 9:00-13:00
מספר המקומות מוגבל מאוד.
*חובה להגיע עם נעלים סגורות לחלק של הפירוק
* מומלץ להגיע בלבוש ארוך לשלב הפירוק ( קר במפעל )
הנחות ומבצעים למשתתפי הסדנה!!





