רבע פרה אחורי – עסקי

אוסובוקו

נתח מהרגל. מאופיין בעצם מח מרכזית עגולה מוקפת בבשר (שריר הזרוע).

מח עצם

עצם מלאה במח עצמות.

צ'אך

שריר

כף

אגוז סטייק

אגוז

וויסבראטן

כ-2 ק"ג נתח

פיקניה

שייטל

שפיץ

וואסיו

כ-2 ק"ג נתח

פלאנק

פורטר וטיבון או סינטה ופילה?

קיצובים שונים לאזור. סינטה ופילה הם קיצובים ללא עצם.

ראש פילה

סינטה

שארית הסינטה מקיצוב פורטר/טיבון

פילה

סינטה או ניו-יורק

ניו-יורק הוא סינטה על עצם.

שומן

כליה

ספיידר

עצמות לציר

שאריות קיצוב

כל שאריות הקיצוב של הרבע. מגיע טחון בלבד. 20%-30% שומן.